Ashtar over activering en Verheffing
ASHTAR CHANNELING

Gegroet allen op deze dag in jullie tijd IK BEN Ashtar, Commander van de Galactische Vloot gestationeerd boven het en rond de atmosfeer van jullie

planeet Aarde. Ik spreek tot jullie en mijn boodschap is van groot belang in deze tijd waarin jullie mijn lieven toetreden tot de volgende fase van Verheffing van jullie planeet. De sterke weersveranderingen en overstromingen
die in deze tijd in enkele delen van de wereld plaats vinden zullen uiteindelijk afzwakken als de axis van jullie planeet gecorrigeerd zal worden, dit zal over een tijd (een aantal jaren)zijn gebeurd.

Dit zal door geleidelijke verschuiving van jullie Aarde gebeuren.Onze Kristallen die op verscheidene plekken van de planeet zijn aangebracht zullen nu ge-activeerd worden. Deze kristallen zullen als bakens functioneren voor de Galactische Vloot boven en rond Gaya. Het doel van deze kristallen is het activeren van alle BEWUST-ZIJN. Met als resultaat: in vrede en licht met elkander te leven, zoals al vele civilisaties in de kosmos dat al doen. Velen van hen keren ook in deze tijd terug naar julie zonne-stelsel.


Er is veel liefde voor de bewoners van deze planeet Aarde. Weet in jullie harten dat Sananda (de Christus) en Ik, commander Ashtar enkel de Broeder/Zusterschap van het Licht vertegenwoordigen, en begrijp dat het Goddelijke plan uiteindelijk aan ons is gegeven door het Scheppende van zowel deze als van andere multi-dimensionele niveau's van existentie. Alle confederaties, en alle intergalactische groepen worden geleid door het Goddlijke Plan. Ik heb in het verleden onder jullie verkeerd en Ik zal met jullie zijn als jullie over je beperkingen heenstappen, op weg naar voleinding in en buiten jullie ZIJN. We zullen die weg samen afleggen, onafscheidbaar. Voor nu zeg Ik jullie vaarwel, Lichtwerkers van de Aarde, Ik zal terugkeren met andere boodschappen van de Galactische Ashtar-vloot en Sananda. Ik zend jullie mijn Liefde, altijd...IK BEN ASHTAR, ADONAI.

^ Klik het Lichtschip om terug te keren naar de Index ^


Alles wat je hoeft te doen is te luisteren met je Hart, en weet dat dit diegene doet met Ogen die kunnen zien en Oren die in staat zijn te horen.

In Service,

Ashtar Command