Lichtwerk
LICHTWERK

WAT IS LICHT?

Licht is een door jullie verkeerd geinterpreteerde term. Maar weinigen
hebben de betekenis ervan echt begrepen, en de meesten gebruiken de term
lichtvaardig.
Het ware licht is indrukwekkend. Het heeft zo weinig van doen met het
normale Nederlandse gebruik in combinatie met dingen als neon, stop, zon en flits. Daarom is het zo moeilijk om zijn ware betekenis in jullie taal uit te drukken. Laten we het als volgt uitdrukken:
Jullie zijn slachtoffers van indirecte verlichting. Welke romantische sfeer
jullie ook om het gebruik van licht op deze manier heen hebben opgebouwd, het heeft zijn charme verloren. Directe verlichting is de golf van de toekomst. Jij bent speciaal hier om jezelf aan te sluiten op dat hoogspannings-net.
Word alsjeblieft bewust van de betekenis van dit woord wanneer je het
gebruikt. Licht is de kracht van reclamatie, bestuurd door de kracht van de
schepping. Licht is niets minder dan het leven zelf.

Ashtar over Lichtwerk:

Ik ben het, IK BEN Ashtar, gegroet mijn mede-reizigers, Vrienden van het Licht, het doet mij genoegen en ik voel mij ge-eerd weer bij jullie te mogen zijn. Dit om jullie te begeleiden en om eenvoudigweg te delen in de energie, in het licht dat jullie echt ZIJN. Als we jullie gadeslaan en jullie schoonheid zien en hoe jullie stralen dan wensen wij die pracht met jullie te delen en jullie te vertellen hoe belangrijk en waardevol een ieder van jullie echt is, we willen jullie laten weten wat jullie echt in huis hebben, tot wat jullie zullen groeien. Want echt, wat er hier gebeurd op het niveau van de Aarde, op deze prachtige planeet is onbeschrijfelijk. Het is een magnifieke, monumentale transformatie naar het licht. De hele planeet en zijn beschaving is aan het verschuiven. Dat is vrij wonderbaarlijk en mooi om te zien.
De donkere gebieden lijken weg te trekken, meer en meer Licht omsluit jullie prachtige planeet en jullie assisteren in dat hele proces.Het is mijn verlangen om mijn waarnemingen over deze tijd met jullie te delen, Natuurlijk zijn we er ook om jullie vragen te horen en te beantwoorden, en ik ben zeker dat dat er vele zullen zijn. De Ashtar Command verkeerd, hoe zal ik het zeggen, in een staat van gereedheid. We treffen alle nodige voorbereidingen voor de gelegenheden van contact en het verweven van energieen, die nog voor ons liggen.
Reeds velen van jullie hebben dan ook reeds van deze plannen en voorbereidingen gehoord, nu daar wil ik graag het volgende aan toevoegen, duidelijk maken: Wij omgeven jullie inderdaad, en we zijn ook van plan dat te blijven doen, bij jullie te zijn in de tijden die gaan komen.Dit is onvermijdelijk, het is een niet te stoppen energie. Een botsende koers als het ware. Want jullie naderen de realiteit van de vierde dimensie, en terwijl jullie vibraties toenemen en de vibraties van de planeet zullen stijgen, zullen jullie toetreden tot een nieuwe tijd, een nieuwe ruimtelijkheid van kennis.

Dit zal "Hart" gerichte kennis zijn, en je zult nog meer openstaan dan ooit te voor. Sommigen van jullie zijn zich (al) bewust van de mogelijkheden om hogere dimensies waar te kunnen nemen; sommigen van jullie zijn in staat telepatisch, door gedachten-overdracht met hen/ons te communiceren.
Ik ben verheugd dat ik jullie kan vertellen dat deze zaken een ieder van jullie ter beschikking zullen staan. Dit is de verschuiving naar de nieuwe tijd waar al zoveel over is gesproken, waarop zo lang is gewacht.