Welkom bij Ashtar Command Communicaties
Welkom bij ASHTAR COMMAND COMMUNICATIES Nederland


COMMANDER ANDRAS:

Gegroet,

Ik ben commander Andras, ik ben hier in opdracht van de Broeder/Zusterschap van het Licht, en ik ben verbonden aan de werkzaamheden van de Ashtar Command. Een aantal jaren geleden had mijn driedimensionele incarnatie verschillende ontmoetingen met wat jullie UFO's zouden noemen. Langzaam maar zeker werd ik mij bewust van mijn astrale lichaam, mijn 'lichtwezen' zo je wil. Ik herrinerde me mijn functie en mijn missie bij de Ashtar Command. En vrienden van de Aarde, vrees nu niet bij het lezen van begrippen zoals 'Commander' of 'missie'...
Ik ben mij er terdege van bewust dat deze begrippen bij jullie ge-associeerd worden met militarisme en/of machtsposities maar dat zijn nu eenmaal de begippen die de lading het meest dekken. Maar het 'Commander' betekend niets meer dan dat ik een _actieve_ functie bekleed als adviseur op een lichtschip van de Intergalactische Vloot van de Broederschap van het Licht.

DE MISSIE:

Onze missie bestaat eruit jullie te steunen en te begeleiden door de moeilijke periode die jullie en de planeet zullen doorlopen in de komende periode. Begrijp me niet verkeerd, we zijn hier niet op met een belerende vinger te wijzen, maar om onvoorwaardelijk van jullie te houden, van jullie ware wezen: PUUR LICHT. Want dat ZIJN jullie echt, pure Liefde, puur Licht dat op het punt staat van derde naar de vierde dimensie op te schuiven. Jullie bewustzijn is al op de beste weg, en dat verheugd ons. Wij zullen voor jullie klaarstaan, altijd met al onze Liefde en al ons Licht...

IK BEN Andras, Adonai


Wat of wie is/zijn de Ashtar Command?

De Ashtar-Command is een samenwerkingsverband van buiten-aardse culturen. Een verband van wezens die op energetisch vlak besloten hebben aan een bepaald doel te werken.

Wij, de Broeder/Zusterschap van het Licht en hen onder ons die dienst doen in de Intergalactische Federatie, komen juist nu naar buiten, omdat we jullie willen begeleiden en onze kennis met jullie willen delen in deze moeilijke stap voor jullie allemaal. En dan bedoel ik natuurlijk jullie "opschuiven" of eigenlijk jullie verheffing van de derde naar de vierde en de vijfde dimensie.

De Broeder/Zusterschap van het Licht

De Broeder/Zusterschap van het Licht is een multi-dimensionale, inter-planetaire, inter-galactische organisatie van wezens die er voor hebben gekozen het Goddelijk kosmisch plan in dit universum te dienen. Een dimensie van de Broeder/Zusterschap bestaat uit de "Verheven Leraren" of de "Verheven Meesters". De geperfectioneerde wezens hebben hun lichamelijke incarnaties achter zich gelaten, door geheel te existeren uit Liefde en Licht.
Ze zijn feitelijk ge-evolueerd tot een niveau waar er geen noodzaak meer is voor een fysiek lichaam. Verheven naar hogere niveau's van bewustzijn, zo je wilt. Vele "Verheven Leraren" kozen er juist voor om wel terug te keren als leraren, gidsen voor hun jongere "broertjes en zusjes" op hun evolutionaire weg."Ascended Masters"


...THERE ARE MANY WHO HAVE BEEN CALLED MASTERS, BUT THESE HIGH SPIRITUAL BEINGS, WHO MAY OR MAY NOT HAVE BEEN PRESENT OF THE EARTH PLANE, ARE NOT CALLED MASTERS BECAUSE THEY ARE ABOVE YOU, POSITIONED AS RULERS IN SOME WAY. NO, THEY ARE CALLED MASTERS BECAUSE THEY HAVE GAINED MASTERY OVER THEMSELVES...


Deze website bevat channelings van Ashtar, Sananda en de Ashtar Command zoals ze zijn doorgegeven via mij en andere channels . Voel je vrij ermee te doen wat je wilt, NIEMAND wil je iets voorschrijven, enkel van jullie houden... Veel Leesplezier, Andras.
Wie is Commander Ashtar
Meer over Ashtar's geschiedenis
Ashtar Command over UFO's
Lichtwerk. Wat wij kunnen doen
Sananda over Meditatie
Ashtar over Verheffing en Activering
Meer over aura's
Meer over chakra's
Nieuwste, nog niet vertaalde Channelings (Engels)